Cases

Hvad har Pling Digital lavet?

Her kan du se et udpluk af Pling Digitals arbejde

HJEMMESIDE TIL BEHANDLER

Ny hjemmeside til Klinik Krop i Listed. Hjemme­siden er lavet i WordPress, kan nemt op­dateres, er indbydende, bruger­venlig og responsiv.
Se mere »

Logo design & Visit­kort til behandler

Ny visuel identitet til Klinik Krop samt et nyt logo, som er unikt og visu­ali­serer klinik­kens kerne­værdier. Dertil også et nyt layout til visitkort. 
Se mere »

DIGITAL Markedsføring af højskole

Målrettet digital annoncering i søge­maskiner, på de sociale medier samt display annon­cering for at skaffe flere elever og kursister.
Se mere »

markedsføring af dansk hotelkæde

Effektiv annon­cering via Google Ads, Google Hotel Ads, Face­book, Insta­gram og sam­arbejds­partnere samt hjemme­side­opti­mering og nyheds­breve.
Se mere »

HJEMMESIDE TIL dyrlæge

Ny hjemmeside til tysk dyr­læge "Klein­tier­praxis am Braut­see". Hjemme­­siden er lavet i WordPress, kan nemt op­­dateres, er bruger­­venlig og responsiv.
Se mere »

Logo design & Visitkort til dyrlæge

Nyt unikt logo til tysk dyr­læge "Klein­tier­praxis am Braut­see", som visualiserer dyr­lægens kerne­værdier – samt nye visitkort med tidsbestilling.
Se mere »

DIGITAL Markedsføring af Bornholms Efterskole

Effektiv annoncering på de sociale medier og Google Ads primært til elevrekruttering. Dertil redesign af ny, responsiv hjemmeside.
Se mere »

Social Media Marketing for Bindernæs Efterskole

Målrettet SoMe annon­ce­ring på Face­­book og Insta­­gram for at til­trække flere elever, del­tagere til be­given­­heder samt rekrut­tering af personale. 
Se mere »

Produktion af Skolevideo til Efterskole

Produktion af SoMe skole­video til Binder­næs Efter­skole, som præ­sen­terer efter­skolen og de 8 linje­fag. Mål­gruppen er for­ældre & frem­tidige elever.
Se mere »

SoMe marketing for blomsterhandler

SoMe strategi og annoncering til at forbedre kundefastholdelse og øge rækkevidden blandt potentielle nye kunder.
Se mere »

Kunder & Projekter

Find din løsning med Pling Digital

Du mangler en hjemmeside? Eller er din nutidige hjemme­side ikke længere til­strækkelig? Få en moderne og profes­sionel WordPress-hjemmeside til netop dine behov. 

Er du en nybagt iværk­sætter, har brug for et logo, visit­kort og brev­papir? Også med tryk­sager og præsen­ta­tioner kan Pling Digital være be­hjælpelig. 

Ring eller skriv for at aftale en ufor­plig­tende snak, så vi sam­men kan drøfte en pas­sende løsning til dig, dine behov og dit budget. En god kam­pagne og en moderne og bruger­venlig hjemme­side behøver nemlig ikke at koste kassen!
Send besked »
Ny hjemmeside til dyrlæge - Kleintierpraxis am Brautsee, Schleswig
© Pling Digital 2023
envelopephone-handsetmagnifiercrossmenu