Cookie- & Privatlivs­politik

cookie- og privatlivspolitik

Ønsker du at ændre dit samtykke til at acceptere eller afvise cookies, så klik her får at tilgå indstillingerne.

Introduktion

Hjemmesiden bruger cookies til statistik og marketingformål for at tilpasse og forbedre indhold og annoncer. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Sender du fx en kontaktforespørgsel via hjemmesiden behandler vi også de indtastede personoplysninger: navn, telefonnummer og e-mailadresse, hvis du selv giver eksplicit samtykke hertil.

COOKIES

Hjemmesiden anvender cookies, som er en tekstfil, som gemmes på din computer, tablet, mobiltelefon eller andet IT-udstyr med det formål at genkende din enhed, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde eller sprede skadelig kode som fx computervirus.

Du kan vælge at acceptere eller at afvise de cookies, vi bruger på hjemmesiden – bortset fra de nødvendige cookies. Ønsker du at ændre dit samtykke, så klik her får at tilgå indstillingerne.

Du kan også vælge altid at afvise cookies fx på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender (se vejledning). Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services på internettet, du ikke kan bruge.

Nødvendige cookies

Første gang du besøger denne hjemmeside, ser du et banner med information om cookies. Klikker du på "Afvis", sættes der ingen cookies til statistik, blot en teknisk cookie for at huske dit "nej tak" til statistik. Klikker du "Accepter", sættes der cookies til statistik og ligeledes en teknisk cookie for at huske dit "ja tak" til statistik –  og banneret forsvinder. 

Tredjeparts cookies

Hjemmesiden bruger cookies for at indsamle data om din brug af hjemmesiden, din browser, din geografiske placering mm. for at tilpasse og optimere vores indhold og annoncer. Hjemmesiden indeholder også YouTube videoer, som kræver en cookie for at kunne afspilles.

Hjemmesiden indeholder cookies fra nedenstående tredjeparter:
  • Google Analytics
  • YouTube

Persononlysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi personoplysninger fx hvis du sender en kontaktforespørgsel, deltager i konkurrencer eller undersøgelser og ved øvrig brug af services via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om computer, tablet, mobiltelefon eller andet IT-udstyr, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: navn, telefonnummer og e-mailadresse. Det vil typisk være i forbindelse med fx en kontaktforespørgsel.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at tilpasse og optimere vores hjemmeside og annoncer for at give dig den bedste brugeroplevelse samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx at besvare din kontaktforespørgsel.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden videregives til ovenstående tredjeparter i afsnittet om “Cookies” i det omfang disse oplysninger er kendt. 

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: ines@pling-digital.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:
Pling Digital Bornholm - hjemmesider og digital markedsføring
Pling Digital
Ines E. A. Paul
Kirkebyvej 19
3751 Østermarie (Bornholm)
Danmark


CVR: DK39053195
© Pling Digital 2020
envelopephone-handsetmagnifiercrossmenu