Om

Mere om »Pling Digital«

Hvem står bag Pling Digital?

Ines E. A. Paul - Pling Digital

Ines E. A. Paul

Grundlægger af Pling Digital

Jeg er uddannet Bachelor of Multimedia Production med 19 års erhvervserfaring i digital markedsføring især som fast­ansat i medie­bureauer og start-up virksom­heder i både Danmark og Tyskland.

Jeg har bl.a. været “Senior konsu­lent for digital markeds­føring” i Media­Com, “Senior Online Marketing Manager” i PARSHIP og “Head of Digital Marketing” i Autobutler.

Jeg er opvokset tosproget (dansk/tysk) i Sydslesvig med en tysk far og en finsk mor.

I 2017 stiftede jeg Pling Digital på Bornholm med fokus på rådgivning, digital markeds­føring, hjemme­sider i WordPress samt layouts og tryksager.

Erhvervserfaring og uddannelse

Freelancer / 2017 – nuværende

Konsulent og freelancer med pling digital på Bornholm. Jeg elsker udfordringer, at sætte mig ind i forskellige målgrupper og produkter, at levere god kvalitet til en fair pris og værdsætter gode kunderelationer.
Pling Digital Bornholm - hjemmesider og digital markedsføring

Digital Marketing Specialist / 2017 – 2019

Bornholms Højskole, Aakirkeby (deltidsansat)
Ansvarlig for digital markedsføring af korte kurser og lange ophold, opsætning og udsendelse af nyhedsbreve og optimering af hjemmesiden. Først tilknyttet som freelancer og fra januar 2018 deltidsansat.

Head of Digital Marketing / 2015 – 2017

Autobutler.dk, København (fuldtidsansat)
Autobutler er en af Europas største værkstedsportaler, hvor bilejere kan sammenligne tilbud på bilreparation.

Som "Head of Digital Marketing" var jeg ansvarlig for digital markedsføring i Danmark, Sverige, Tyskland og Storbritannien samt produktinnovationer.

Head of Digital Marketing / 2013 – 2015

Bodymass.de, Hamborg (fuldtidsansat)
Bodymass.de er en diætportal med kostplan, community og eksperter for kvinder, som vil tabe sig. Ansvarlig for digital markedsføring samt produktinnovationer.

Head of Online Marketing / 2011 – 2013

Autoda.de, Hamborg (fuldtidsansat)
Autoda.de er en online shop, som sælger brugte biler af høj kvalitet til både private og erhverv. Ansvarlig for digital markedsføring samt produktinnovationer.

Senior Online Marketing Manager / 2008 – 2011

Parship.com, Hamborg (fuldtidsansat)
Parship.com er en matchmaking-portal, som blev grundlagt i Hamborg og lanceret i 14 lande. Ansvarlig for display kampagner, social media, e-mail marketing og mediepartnerskaber på internationalt niveau.

Mediebureauer / 2003 – 2008

I 5 år har jeg været fastansat i mediebureauer i Tyskland bl.a. som “Senior konsulent for digital markedsføring” i MediaCom i Hamborg.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet Bachelor of Multimedia Production (BA) og er opvokset tosproget (dansk/tysk) i Sydslesvig med en tysk far og en finsk mor. Jeg gik i dansk børnehave og skole i Flensborg, hvor jeg fik min studentereksamen i 1998.

Efter at have boet og arbejdet i Tyskland i 37 år, længes jeg efter at bo i Danmark. Da jeg blev ansat som ”Head of Digital Marketing” i start-up virksomheden Autobutler.dk, besluttede jeg at flytte til København i 2015.

I 2017 blev jeg vildtforelsket i Bornholm og flyttede til klippeøen og stiftede pling digital.

Som konsulent og freelancer med pling digital på Bornholm har jeg bl.a. BB-Hotels, Bornholms Efterskole og Klinik Krop som kunder.

Kunder & Projekter

© Pling Digital 2023
envelopephone-handsetmagnifiercrossmenu