Image12

pling digitals ydelser

Har du brug for en strategi, en analyse eller en snak omkring digital markedsføring, en hjemmeside i WordPress eller tryksager som visitkort og brevpapir, er du velkommen til at kontakte pling digital. Det første møde er altid gratis og ganske uforpligtende.

DIGITALE KAMPAGNER OG SOCIAL MEDIA

Få flere kunder via Google, de sociale medier, display annoncer, YouTube eller e-mail marketing og nyhedsbreve. Nå ud til den rette målgruppe i søgemaskinerne, på Facebook, LinkedIn eller andre digitale medier.

HJEMMESIDER I WORDPRESS

Har du brug for en hjemmeside eller er din nutidige hjemmeside ikke længere tilstrækkelig? Få en moderne og professionel WordPress hjemmeside, som er indbydende, brugervenlig og responsiv på både mobil, tablet og desktop.

FACEBOOK BUSINESS

Få en professionel side til din virksomhed på Facebook og lær at lave bedre opslag, at publicere på det rette tidspunkt, at øge rækkevidden og opnå større synlighed indenfor din målgruppe på Facebook og Instagram.

GOOGLE

Bliv fundet på Google og få flere kunder via annoncering på Google Ads eller søgemaskineoptimering (SEO). Ved hjælp af målrettede søgeord og en optimering af hjemmesiden kan der være et stort potentiale!

LOGO DESIGN OG TRYKSAGER

Er du en nybagt iværksætter og har brug for et logo, visitkort og brevpapir? Også med tryksager, præsentationer og layouts kan pling digital være behjælpelig.

Det kan pling digital byde på

KOMPETENCER:

DIGITAL ANALYSE & RÅDGIVNING 0
GOOGLE ADS (SEM/SEA) 0
DIGITALE KAMPAGNER & SOCIAL MEDIA 0
PPC, DISPLAY ANNONCERING OG RE-TARGETING 0
HJEMMESIDER I WORDPRESS 0
SØGEMASKINE OPTIMERING (SEO) 0
E-MAIL MARKETING OG NYHEDSBREVE 0
LOGO DESIGN – TIL EN GOD PRIS 0
TRYKSAGER: VISITKORT OG BREVPAPIR 0
LAYOUTS OG PRÆSENTATIONER 0

FIND DIN HELT EGEN LØSNING

pling digital kan også byde på meget mere som at finde godt billedmateriale, formidle dygtige fotografer til et professionelt photoshoot eller skarpe skribenter til fx indlæg.